عنوان پروژه : رشته صنایع غذایی ::روشهای سنجش نسبت درصد چربی شیر
فهرست مطالب پاورپوینت
دسته اول_ روشهای حجمی
دسته دوم_ روشهای وزنی
دسته سوم_ روشهای طیفی
1- روش ژربر
وسائل لازم برای آزمایش
1-چربی سنج
2-سانتریفوژ
3-وسائل اندازه گیری
4- حمام آب
معرفهای لازم برای آزمایش
2- الکل آمیلیک C5H11OH
طرز عمل
نتیجه گیری
اشکالات کار
شستشوی چربی سنجها
راهنمای خرید:
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
- پشتیبانی واتساپ در صورت هرگونه مشکل (لطفا واتساپ)
- راهنمای خرید