پاورپوینت برنامه الگویی HACCP برای تولید بستنی

نوع فایل
پاورپوینت - ppt
تعداد صفحات
24 اسلاید
تعداد بازدید
1381 بازدید
2,300 تومان

فهرست مطالب

  • برنامه الگویی HACCP برای تولید بستنی
  • ۱٫ توصیف فرآورده
  • جدول توصیف فرآورده بستنی
  • ۲٫ فرآیند تولید
  • ۳٫ شناسایی و ارزیابی مخاطره ها و تعیین CCPs
  • شناسایی CCPs با به کارگیری درخت تصمیم گیری CCP در فرآیند تولید بستنی
  • CCPs که در فرآیند تولید بستنی در شرکت … شناسایی شد.

تو صیف فراورده

بستنی (Ice cream) فرآورده لبنی منجمد آماده مصرفی است که اط شیر گاو و یا گاومیش از طریق ترکیبل و فرآیند مناسب بر روی خامه یا سایر فرآورده های لبنی با شکر و مواد طعم دهنده خوراکی بدست می آید. همچنین حاوی, پایدار کننده ها, قوام دهنده ها و رنگ های خوراکی مجاز نیز میباشد.
این برنامه صرفاً هک فرآورده یعنی “بستنی” را پوشش می دهد. اگر شرکت بخواهد فرآورده های دیگری را تولید کند باید برنامه دیگری نیزتدوین نماید

 

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
  • پشتیبانی واتساپ در صورت هرگونه مشکل (لطفا واتساپ)
  • راهنمای خرید

پشتیبانی واتساپ کلیک کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *